Nieuwe appartementen

Nieuw, compleet, rustige sfeer

De twee nieuwe appartementen zijn achter de geschakelde appartementen gelegen. Deze appartementen hebben 1 grote slaapkamer met een tweepersoons bed en zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Van alle gemakken voorzien van grote koel-/vriezer, inductie kookplaat, waterkoker, koffiezetter, TV, heater voor warm water in keuken en douche tot Europese stopcontacten, potten, pannen, servies, linnengoed, handdoeken, strandlakens, super wifi en cable. Indien gewenst ophaalservice van de Airport en bevoorrading van de koelkast met uw eerste ontbijtje op Aruba. De Nederlandse beheerder is onder handbereik om u van alle gemakken, tips en wetenswaardigheden te voorzien en u een relaxte vakantie te bezorgen.  

2 nieuwbouw appartementen

Februari 2018 is de bouw van twee geschakelde appartementen gerealiseerd. Gebouwd met Kingspan dak, draai- kiepramen en kozijnen uit Nederland. Degelijke bouw, warmtewerend geïsoleerd en met dubbele beglazing. 

Comfortabel 

De appartementen zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Vloeroppervlak 60m2. Openslaande deuren naar de porch.  Keuken met inductie kookplaat, grote koel-/vrieskast, koffiezetter, waterkoker, potten, pannen, warm water voorziening in de keuken en badkamer en een energiezuinige inverter. 

Translate