Appartementen

5 frisse appartementen

Op vakantie naar Aruba vlakbij Oranjestad maar in een rustige omgeving? Onze appartementen liggen centraal: midden op het eiland, midden in de natuur. Dichtbij Park Arikok, de Casibari Rocks, de Ezeltjes Farm en dichtbij mooie strandjes zoals Mangel Halto. Ontbijt in de zon op je eigen porch, lees een boek in de schaduw en geniet van rust, zonneschijn, strakblauwe lucht en de altijd waaiende bries. De appartementen zijn 15 minuten rijden van de toeristenstranden op Noord en vijf minuten van de Airport, van Oranjestad en de dichtsbijzijnde supermarkten. Voor onze gasten hebben wij auto’s in de verhuur tegen voordelige tarieven. 

Kleinschalig en persoonlijk

Er zijn vijf appartementen met 2 slaapkamers, geschikt voor maximaal vier personen,  een studio voor maximaal 2 personen en twee nieuwbouw appartementen met één grote slaapkamer met een tweepersoons bed waar twee gasten kunnen verblijven. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein. Het gehele terrein is ommuurd en ’s avonds goed verlicht. Vriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons voorop en de Nederlandse beheerder staat 24/7 voor u klaar. 

Omgeving

Park Arikok ligt in de achtertuin, in Oranjestad ben je binnen vijf  minuten geparkeerd en wel. De Ezeltjesfarm, het strand van  Mangel Halto, het Spaans Lagoen, restaurants en supermarkten : ze zijn allemaal binnen 5 minuten bereikbaar met de auto. De dichtsbijzijnde supermarkt is in Sta Cruz op 1 minuut rijafstand. De dichtsbijzijnde Starbucks op 5 minuten in de Marketplace:-)

Translate