Appartementen

5 frisse appartementen

Op vakantie naar Aruba vlakbij Oranjestad maar in een rustige omgeving? Onze appartementen liggen midden op het eiland, midden in de natuur. Dichtbij Park Arikok, de Casibari Rocks, de Ezeltjes Farm en dichtbij  de mooiste stranden zoals Mangel Halto en Baby Beach. Ontbijt in de zon op je eigen porch, lees een boek in de schaduw en geniet van rust, zonneschijn, de strakblauwe lucht en de altijd waaiende bries. De appartementen zijn 15 minuten rijden van de toeristenstranden op Noord. Oranjestad en de Airport liggen op 5 minuten rijafstand. De dichtsbijzijnde supermarkt is in St Cruz op 1 minuut rijafstand. Voor onze gasten hebben wij auto’s in de verhuur tegen voordelige tarieven. We halen je op van de Airport.

Kleinschalig en persoonlijk

We hebben appartementen met 2 slaapkamers, geschikt voor maximaal vier personen,  een studio voor 1-2 personen en twee nieuwbouw appartementen met één grote slaapkamer waar 2 gasten kunnen verblijven. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein, binnen de muur. Het gehele terrein is ommuurd en ’s avonds goed verlicht. Vriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons voorop en de Nederlandse beheerder staat 24/7 voor u klaar. 

Omgeving

Park Arikok ligt in de achtertuin, in Oranjestad ben je binnen vijf  minuten geparkeerd en wel. De Ezeltjesfarm, het strand van  Mangel Halto, het Spaans Lagoen, restaurants als Zeerover, Marina Pirata en Flying Fishbone zijn allemaal binnen 5 minuten bereikbaar met de auto. De dichtsbijzijnde supermarkt is in Sta Cruz op 1 minuut rijafstand. De dichtsbijzijnde Starbucks op 5 minuten in de Marketplace in Oranjestad. 

Translate