Appartementen

5 frisse appartementen

Op vakantie naar Aruba en houdt u niet van massatoerisme? Onze appartementen liggen centraal: midden op het eiland, midden in de natuur. Dichtbij Park Arikok, de Casibari Rocks, de Ezeltjes Farm en dichtbij mooie strandjes. Ontbijt in de zon op je eigen porch, lees een boek in de schaduw en geniet van rust, ruimte en de altijd waaiende bries. De appartementen zijn 15 minuten rijden van de grotere toeristenstranden en vijf minuten van de Airport en Oranjestad.

Kleinschalig en persoonlijk

Er zijn 5 appartementen met 2 slaapkamers, geschikt voor maximaal vier personen. Een studio voor maximaal 2 personen. 

En 2 nieuwbouw appartementen met één grote slaapkamer met een tweepersoons bed waar twee gasten kunnen verblijven. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein. Het gehele terrein is ommuurd en ’s avonds goed verlicht. Vriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons voorop en de Nederlandse beheerder staat 24/7 voor u klaar. Alle appartementen zijn comfortabel en compleet ingericht met alles wat u nodig heeft. Met handdoeken, met theedoeken en met strandlakens. Gratis uitstekende Wifi. 

Omgeving

Park Arikok ligt praktisch in de achtertuin, in Oranjestad ben je binnen tien minuten, geparkeerd en wel. De Ezeltjesfarm, het strand van  Mangel Halto, het Spaans Lagoen, restaurants en supermarkten : ze zijn allemaal binnen 5 minuten bereikbaar met de auto. Wij adviseren onze gasten om een auto te huren omdat dat het fijnst is gezien de centrale ligging van de appartementen. 

Translate